Upptäck din inre 'boulanger' på Didier Lavrys bageri i 11:e arrondissementet i Paris. Gå en praktisk kurs och lär dig konsten att göra och baka äkta franskt bröd och éclairs. Didier är en passionerad och professionell bagare som redan i unga år visste att han var ämnad för bagerivärlden. Hans bageri, Boulangerie Le Petit Mitron, ligger i hjärtat av Paris - ett familjeägt företag som visar upp Didiers skicklighet att baka utsökta bröd och bakverk, medan hans fru varmt välkomnar kunderna.
Efter en tidig karriär inom industriell brödtillverkning insåg Didier att han skulle föredra att ta sin passion i en mer tillfredsställande riktning. Sedan dess har han finslipat sitt hantverk att baka med lokala, högkvalitativa ingredienser, och nu öppnar han sitt bagerikök för att dela med sig av sin expertis till dig. Gå in i hans boulangerie och gör dig redo att lära dig exakt hur fransmännen gör så utsökt bröd och bakverk när du följer Didiers tips och demonstrationer.
Denna privata bakupplevelse ger dig möjlighet att gå bakom kulisserna på Boulangerie Le Petit Mitron och upptäcka historien bakom ikoniska franska basvaror som baguette och chouxbakelser. Ta på dig förklädet - ett minne att ta med hem - och sätt igång med att skapa din egen baguette och éclair under Didiers handledning. Avsluta med att höja ett glas champagne med Didier för att skåla för dagens prestationer i sann fransk anda.